DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ (MEVLANA)

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Mart Ayında Mevlana'yı Konu Alıyor"

Mevlana Celaleddin Rumi, 13. yüzyılda yaşamış ünlü bir düşünür, şair ve mistiktir. Onun eserleri ve felsefesi, günümüzde de büyük ilgi uyandırmaktadır. Bu ay, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Mevlana'nın hayatı ve eserleri öğrencilerle buluşacak.Proje kapsamında öğrenciler, Mevlana'nın hayatını ve felsefesini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" sayesinde öğrenciler, Mevlana'nın evrensel mesajlarını anlamak ve dilimizin derinliklerine yolculuk yapmak için bir fırsat elde edecekler. Mart ayı boyunca Mevlana'nın düşünceleri ve şiirleriyle yoğrulacak olan öğrenciler, kendilerini kültürel birikimleriyle donatarak daha kapsamlı bir eğitim deneyimi yaşayacaklar.

15-03-202415-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 13:25 - Görüntülenme: 171