T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: gezi

Mrt

Düzenlenen etkinlik kapsamında, öğrenciler, güneş enerjisi santrali hakkında bilgi edinmek amacıyla bir geziye katıldılar. Etkinliğin organizasyonunu gerçekleştiren Yeter Hoca ve Duygu Hoca, öğrencilerin meraklı sorularıyla mühendislerden bilgi almasını sağladılar. Okulumuz öğretmenleri, yenilenebilir enerji kaynaklarına olan ilgiyi artırmak ve öğrencilerin çevre dostu teknolojiler hakkında bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledi. Geziye katılan öğrenciler, güneş enerjisi santralinin çalışma prensipleri ve temel bileşenleri hakkında ayrıntılı bilgiler edindiler.Gezi sırasında, öğrenciler güneş panellerinin nasıl güneş enerjisini elektriğe dönüştürdüğünü öğrendiler. Mühendisler, öğrencilerin sorularını sabırla yanıtladılar ve güneş enerjisi santralinin çevre üzerindeki olumlu etkilerini vurguladılar. Öğrenciler, enerji verimliliği ve sürdürülebilir enerji kaynakları konularında bilinçlenirken, güneş enerjisi santralinin çevresel faydalarının yanı sıra ekonomik avantajları hakkında da bilgi aldılar.

Ock

Bakanlığımızın sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında Pazar Gençlik merkezine gezi düzenledik Emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Ock

8. Sınıf Öğrencileri Eğlenceli Bir Geziyle Stres Attı

8 sınıf öğrencilerimiz, unutulmaz bir lise gezisi deneyimi yaşadı. Öğretmenler ve öğrenciler, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal etkileşimi artırmak amacıyla düzenlenen bu geziyle stres atmış oldu.

 

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında LGS sınavına girecek öğrencilerimiz için İlimizde bulunan Fen ve Anadolu liselerine gezi düzenlenmiştir. Başta 8. Sınıf Öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şbt

HİZMET STANDARTLARMIZ TABLOSU

Ara

Milli EğitimBakanlığımızın Öğretmenler İçin Hazırlamış Olduğu El kitabı

Şbt

LGS'DE YÜKSELEN BAŞARI ÖYKÜSÜ

1- İŞ BİRLİĞİ

2- SEVGİ SAYGI

3- KURUMSALLIK

4- FEDAKARLIK