T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Haberal Ortaokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri Jandarma Komutanlığı'na 23 Nisan Ziyareti Gerçekleştirdi

Haberal Ortaokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri Jandarma Komutanlığı'na 23 Nisan Ziyareti Gerçekleştirdi

 İlçemizde bulunan Haberal Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerimiz Ceylin KULECİ, Miray Yağmur YALÇIN ve Osman Alp YAZICI'nın yanı sıra öğretmenlerimiz Yunus Navgasın ve Ece Nur Okan da yer aldı.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığı bu özel günde, Haberal Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, jandarma teşkilatının önemli bir kurumu olan Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Öğrenciler, jandarma personeliyle bir araya gelerek, ülkenin bağımsızlığı ve egemenliği konusunda bilgilendirildi.

 Öğrencilerimiz Ceylin KULECİ, Miray Yağmur YALÇIN ve Osman Alp YAZICI, ziyaret sırasında jandarma personeliyle yakından tanışma fırsatı buldu. Öğrenciler, jandarma teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi aldı ve jandarma personelinin günlük görevlerini yakından gözlemleme şansını elde etti. Öğrencilerimiz konuşmalarında;

Öncelikle bize bu imkanı veren ve bugün burda olmamızı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Cumhuriyetimizin 100 yılı ve Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yılı hepimize kutlu olsun. Dünyanın tek çocuk bayramını bizlere armağan eden Mustafa Kemal ATATÜR'e ve onunla birlikte ülkemizin kurulmasına ve çağdaşlaşmasına yardımcı olan tüm şehit ve gazilerimize teşekkür ediyorum.

Bizler ülkemizde özgürce eğitim görürken parklarda rahat bir şekilde gezebilirken Dünyanın başka ülkelerinde  zor şartlarda yaşayan  çocuklar var. Ben bu seneki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayaramını bu çocuklara armağan ediyorum.

Bu bağlamda ülkemizin güvenliğinde önemli bir temel taşı olan Jandarma teşkilatımızın 185 yılını tebrik eder. Güvenliğimizin teminatı olan teşkilat mensuplarına teşekkür ederiz. Bugün bu koltuğa oturmak  benim için bir şerefti.

Hepimizin bayramı Kutlu Olsun.

 Haberal Ortaokulu öğretmenleri Yunus Navgasın ve Ece Nur Okan da ziyarette aktif bir rol üstlendi. Öğretmenlerimiz, öğrencilerin merak ettikleri konuları jandarma personeline iletti ve öğrencilerin ulusal egemenlik ve güvenlik konularında daha fazla bilgi edinmesine yardımcı oldu.

 

Ziyaret sonunda, Haberal Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ederek ayrıldı. Öğrenciler, bu özel ziyaret sayesinde ulusal egemenlik ve güvenlik konularında daha fazla bilgi edinme ve jandarma teşkilatının çalışmalarını yakından tanıma fırsatı buldu.

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 10:59 - Görüntülenme: 74
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
jandarma, 23 nisan,