18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZ ANISINA

Okulumuz, Türk tarihindeki önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde Çanakkale Şehitleri'ni anmak için bir anma programı düzenledi. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, vatanımızın bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden kahraman şehitlerimiz saygıyla anıldı.Bu etkinliklerle öğrencilerin tarihi olaylara olan ilgisi artırılmaya çalışıldı ve milli şuurun gelişimine katkı sağlandı.Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki güçlü işbirliği ve duyarlılığın, tarihimize olan vefa borcumuzu yerine getirmemizde büyük önem taşıdığını belirtti. Anma programı, genç nesillerin geçmişimizi anlamalarına ve vatan sevgisiyle yetişmelerine katkı sağlayan anlamlı bir etkinlik oldu.18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı, duygu dolu anlarla dolu bir şekilde sona erdi. Okulumuz, tarihimize ve kahramanlarımıza olan minnettarlığını bir kez daha gösterirken, şehitlerimizi sonsuz şükranla anmaya devam edeceğini vurguladı.

19-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 13:50 - Görüntülenme: 102