Etiket Sonuçları: 15 temmuz

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye, FETÖ tarafından darbe girişimine maruz kalmıştır. Darbe girişiminin başarısız olmasında Türk halkının önemli bir katkısı olmuştur. FETÖ'nün yaptığı darbe girişiminden sonra, Türkiye'de demokratik yönetimin korunması ve güvenliğin sağlanması için çok sayıda önlem alınmıştır. Bunlar arasında milli güvenlik konsepti, terör örgütleriyle mücadele, ülke içinde ve dışında güvenlik politikalarının güçlendirilmesi, ekonomik güç büyütme, uluslararasıilişkilerin güçlendirilmesi ve çeşitli sosyal projeler yer almaktadır. Ayrıca, 15 Temmuz'dan sonra, Türk halkının demokratik haklarını koruma ve kollamaile ilgili önlemler de alınmıştır. Bütün bu önlemler, Türkiye'nin demokratik yönetimini ve güvenlik düzeyini güçlendirmesine yardımcı olmuştur.

Tem

15 TEMMUZ'DA UMUTLARIMIZ, HAYALLERIMIZ, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ ELIMIZDEN ALINMAK ISTENDI. YUNUS EMRE'DEN, MEVLANA'DAN, HACI BEKTAŞ'TAN, HACI BAYRAM-I VELI'DEN, PIR SULTAN ABDAL'DAN, KOCA SINAN'DAN BESLENEN BU TOPRAĞIN EVLATLARI, ZALIMLERE KARŞI ISTIKLALI VE ISTIKBALI IÇIN DIRENDI. BU GÜNÜ UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK ADINA ÇIKARDIĞIMIZ 15 TEMMUZ ÖZEL SAYISINA KATKI SUNAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCILERIMI KUTLUYORUM.SEVGILI ÇOCUKLAR, GECENIN KARANLIĞININ ARDINDA GÜNEŞLI BIR GÜN GIZLIDIR. AZIZ ŞEHITLERIMIZ, GAZILERIMIZ O GECE BIR TOPRAK NASIL VATAN OLUR, NASIL VATAN KALIR BIR KERE DAHA BIZE GÖSTERDILER.

RUHLARI ŞAD OLSUN.

REŞAT ÖNDER

OKUL MÜDÜRÜ

E DERGİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.