T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: REŞAT ÖNDER

May

Büyük bir özveri ve heyecanla hazırlanan Tübitak 4006 Bilim Sergisi, 08 Mayıs 2024 tarihinde başarıyla segilendi. Tübitak Proje koordinatörü Ramazan Özgül ve proje danışman öğretmenlerimiz projelerinin yanında yer aldılar.

TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışına, Sayın Kaymakamımız Mustafa AKIN, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi KUYU, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet ÖZBEK, Belediye Baş. Yardımcısı Ahmet ŞEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, İl Milli Eğitim Şb Md. Mehmet Kibaroğlu , daire amirleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır.

Açılışı onurlandıran misafirleri Okul Müdürümüz Reşat ÖNDER karşıladı. Serginin açılışını gerçekleştiren Sayın Kaymakamımız ve  beraberindekiler  sergiyi gezerek öğrencilerden proje hakkında sunum aldı. Öğrencileri tebrik edip başarılar diledi.

.

Bu önemli etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Bilim şenliği, öğrencilerin bilimsel meraklarını geliştirmelerine ve projelerini sergilemelerine büyük bir fırsat sunmuştur. Haberal Ortaokulu olarak, bilimin ve araştırmanın önemini vurgulamaya devam edeceğiz.

Nis

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZ HER ALANDA OLDUĞU GİBİ SPORDADA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDİYORLAR . İŞTE GURUR TABLOMUZ.

Nis

 

Ramazan ayının gelmesi çok sevilerek karşılanıyor. Çünkü bu ay, hiçbir şeyin önüne geçemeyeceği özel bir ay. İnsanlar, bu ayda sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularını daha çok hissediyor ve paylaşıyor.Ramazan ayının en özel günlerinden biri de iftar. Iftar, aç kalmış insanların oruçlarını açmalarının simgesi. İftarda, ekmeğin yanı sıra, herkesin zevkine göre çeşitli yemekler hazırlanır.Iftar, bir aile günüdür. Tüm aile bireyleri, iftar sofrasının etrafında toplanır. Herkes, iftarın keyfine varır ve bu özel günde birbirlerini daha da yakın hisseder. Bizlerde haberal ekibi olarak ailelerimizle birlikte iftar programı düzenledik emeği geçenlere teşekkürler..

Ock

Başkent Üniveritesi Özel Ayşeabla Okullarından olan "Özel Ayşeabla Ortaokulu" okulumuza 3 koli kitap desteğinde bulunmuştur. Öğrencilerimizin karne heycanı ile birlikte yaşadıkları sevinç objektiflere yansıdı. Tüm Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal ailesi olarak Başta Prof. Dr. Mehmet Haberal'a, Özel Ayşeabla ortaokulları genel müdürü Hilal ERDİNÇ'e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Dilek Yaşar Sunar hocamızın "Geri Dönüşümle Sanat" adlı proje kermesi yaparak elde edilen geliri Rize Kızılay Şubesi Temsilcisi Serkan ŞENKAYA' ya Okul Müdürü Reşat ÖNDER tarafından teslim edildi.

Serkan ŞENKAYA kızıly olarak teşekkür belgesini emeğe geçen öğrenci ve öğretmenlere taktim etti.

Kızılay Şubesi Temsilcisi Serkan ŞENKAYA kızılay hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Okul Müdürümüz Reşat ÖNDER öğretmen öğrenci adına teşekkür etti. 

Emeği geçen herkesi kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet BÜYÜK her yıl olduğu gibi sene başında okulumuzu ziyaret etti. Okul müdürü Reşat ÖNDER tarafından karşılandı. Okulda yeni yapılan konferans salonu ve diğer birimleri yerinde inceledi. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılını tebrik emek üzere öğretmenlerle toplantı yaparak konuşma yaptı. İlçe Milli Eğitim müdürümüzü ve şube müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Tem

15 TEMMUZ'DA UMUTLARIMIZ, HAYALLERIMIZ, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ ELIMIZDEN ALINMAK ISTENDI. YUNUS EMRE'DEN, MEVLANA'DAN, HACI BEKTAŞ'TAN, HACI BAYRAM-I VELI'DEN, PIR SULTAN ABDAL'DAN, KOCA SINAN'DAN BESLENEN BU TOPRAĞIN EVLATLARI, ZALIMLERE KARŞI ISTIKLALI VE ISTIKBALI IÇIN DIRENDI. BU GÜNÜ UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK ADINA ÇIKARDIĞIMIZ 15 TEMMUZ ÖZEL SAYISINA KATKI SUNAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCILERIMI KUTLUYORUM.SEVGILI ÇOCUKLAR, GECENIN KARANLIĞININ ARDINDA GÜNEŞLI BIR GÜN GIZLIDIR. AZIZ ŞEHITLERIMIZ, GAZILERIMIZ O GECE BIR TOPRAK NASIL VATAN OLUR, NASIL VATAN KALIR BIR KERE DAHA BIZE GÖSTERDILER.

 

 

RUHLARI ŞAD OLSUN.

 

 

REŞAT ÖNDER

OKUL MÜDÜRÜ

 

E DERGİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tem

Okulumuz 2021-2022 Eğitim öğretim Yılını başarı ile tamamlayarak faaliyet ve başarı raporunu özetle okul Müdürü Reşat ÖNDER tarafından öğretmenler kurulunda açıklandı. 

Ağu

Haz

Pazar Müftüsü Sayın Şükür KÜÇÜK okulumuza veda ziyaretinde bulundu.

Haz

2020-2021 YILI TÜBİTAK ÖĞRENCİ ARAŞTIRMA PROJELERİNDE

RAMAZAN ÖZGÜL 21
SONER KULAKSIZ 3
AYŞENUR SANCAK 2
SİNEM KURT 1
YASEMİN AKSAKAL 1
YAVUZ ERTENLİ 1
DİDEM ENİSOĞLU 1
AYŞEGÜL AKBULUT 1 OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 31  PROJE İLE ÇIĞIR     AÇMIŞLARDIR.

Nis

OKULUMUZDAN PROJE BAŞARISI

 

Her yıl  TÜBİTAK tarafından düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri ile öğrencilerin bilimsel ve yaratıcı düşünme, problem çözme gibi alanlarda gelişmeleri hedeflenmektedir.

      2 Nisan 2021 tarihinde tamamlanan "Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri" başvurularında okul olarak önemli bir başarıya imza attık. Okulumuz toplamda 31 proje ile başvuru yaparak bu alanda hem ilçede hem de ilde en fazla katılımı sağlayan okul olmuştur. Pazar ilçesi olarak toplamda 56 başvurunun 31'i okulumuzdan olmuştur.

 

   Bu katılımı sağlayan öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Proje Listesini İndirmek için Tıklayınız.

Şbt

LGS'DE YÜKSELEN BAŞARI ÖYKÜSÜ

1- İŞ BİRLİĞİ

2- SEVGİ SAYGI

3- KURUMSALLIK

4- FEDAKARLIK