T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: eba

Eyl

İlçe Milli eğitim müdürümüz Sayın Nimet BÜYÜK okulumuzu ziyaret etti. Müdürümüz konuşmasında geçen senenin değerlendirmesini ve bu seneni başarı dileklerini okul idaremize ve öğretmenlerimize iletti. Ziyaretlerinden dolayı ilçe milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Eyl

Değerli öğretmen arkadaşlarımızın bir vefa örneği olarak sevgi ve saygı bağıyla oluşturdukları hediyeleri onlar adına Değerli öğretmenimiz Emine Kalender hocamıza takdim ettik. İnsanların birbirlerinden böyle kopuk yaşadığı bir dönemde bu tür güzel birliktelikler çok daha değer kazanıyor. Bu bağlamda Emine hocamıza yeni hayatlarında sağlık esenlik ve afiyetler diler; bu organizasyonda emeği geçen ve katkı sunan, orda olmayıp kalbi orda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah birliğimizi daim ve kaim kılsın.

Mrt

 

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye, FETÖ tarafından darbe girişimine maruz kalmıştır. Darbe girişiminin başarısız olmasında Türk halkının önemli bir katkısı olmuştur. FETÖ'nün yaptığı darbe girişiminden sonra, Türkiye'de demokratik yönetimin korunması ve güvenliğin sağlanması için çok sayıda önlem alınmıştır. Bunlar arasında milli güvenlik konsepti, terör örgütleriyle mücadele, ülke içinde ve dışında güvenlik politikalarının güçlendirilmesi, ekonomik güç büyütme, uluslararasıilişkilerin güçlendirilmesi ve çeşitli sosyal projeler yer almaktadır. Ayrıca, 15 Temmuz'dan sonra, Türk halkının demokratik haklarını koruma ve kollamaile ilgili önlemler de alınmıştır. Bütün bu önlemler, Türkiye'nin demokratik yönetimini ve güvenlik düzeyini güçlendirmesine yardımcı olmuştur.

May

24.05.2023 tarihi Saat 10.00'da düzenlenen Zeynep EYÜPOĞLU hocamızla söyleyişimiz.

Hocamıza teşekkür ediyoruz..

 

Sakura’ya hoş geldiniz!

Burada şapka takan böcek insanlar, koparıp yenilebilecek sihirli meyvelerden evler var. Kurnaz ılık rüzgâr ise bir ajan gibi hep hareket hâlinde. Gün geçtikçe gözleri silinen, kulakları yok olan ve duygularını yansıtamayan koca bir halk burada yaşıyor.

Elleri ağaç dalına dönüşenler, ayakları karpuz kadar olan dev insanlar halktan sadece birkaçı. Büyülü Kara Orman Yolu ise zehirli bitkiler ve tehlikelerle dolu. Gezegende banyo yapmak bile vücudunuzda yaralar çıkmasına sebep olabilir.

Büyüleyici güzelliğin içinde korku çığlıklarının duyulduğu ve kimsenin bilmediği bir yer.

Tüm bunların ise sadece bir sebebi var!

İyilikleri ve cesaretleriyle dünyanın ve gezegenin kurtuluşu için çabalayan bir avuç kahraman. Distopya, bilim kurgu ve iyiliğin dansı.
Sakura’yı keşfedenlerden birisi olmak ister misin?
Heeey, haydi o zaman Büyülü Gezegen yolcusu kalmasın!

Nis

 

Ramazan ayının gelmesi çok sevilerek karşılanıyor. Çünkü bu ay, hiçbir şeyin önüne geçemeyeceği özel bir ay. İnsanlar, bu ayda sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularını daha çok hissediyor ve paylaşıyor.Ramazan ayının en özel günlerinden biri de iftar. Iftar, aç kalmış insanların oruçlarını açmalarının simgesi. İftarda, ekmeğin yanı sıra, herkesin zevkine göre çeşitli yemekler hazırlanır.Iftar, bir aile günüdür. Tüm aile bireyleri, iftar sofrasının etrafında toplanır. Herkes, iftarın keyfine varır ve bu özel günde birbirlerini daha da yakın hisseder. Bizlerde haberal ekibi olarak ailelerimizle birlikte iftar programı düzenledik emeği geçenlere teşekkürler..

Nis

Nis

Okulumuz Zeka oyunları turnuvasına katılım sağlamaktadır Öğrencilerimize başarılar diliyoruz. 

Nis

Ramazan ayı iftar sofrası, Müslümanların, gündüzleri oruç tuttukları Ramazan ayının her akşamında yaptıkları özel yemek sofrasıdır. Bir iftar sofrası, çoğu zaman, bir kez oruç tutulan günün yorgunluğunu gidermek için, aile ve arkadaşlar arasında paylaşılan, uzun süre süren bir yemek olarak kutlanır.

Okulumuz her ramazan düzenlenen iftar programı bu yıl da devam ediyor. 03.04.2023 tarihinde 5. Sınıflarımız iftar programı düzenledi Başta 5. sınıf rehber öğretmenlerimiz ve emeği geçen velilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Mrt

31.03.2023 tarihinde yapılan deneme sınavımız Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Hijyen Eğitimi hangi konu başlıklarını içermektedir.

1. Kişisel hijyenin önemini vurgulamak2. Kişisel hijyene uyulması gereken temel kuralların neler olduğunu anlatmak3. Kişisel hijyenin tehlikeleri ve zararlarını anlatmak4. Kişisel hijyen konusunda öneriler sunmak5. Kişisel hijyenile ilgili kullanılması gereken araçların özelliklerini anlatmak6. Sağlıklı hijyen alışkanlıklarının kazandırılması7. Ellerin nasıl yıkanması gerektiği hakkında bilgi vermek8. Kişisel hijyen ve dezenfeksiyon kurallarının ne olduğunu anlatmak9. Kişisel hijyen eğitimi için örnekler ve uygulamalar sunmak10. Kişisel hijyenin önemini vurgulamak ve öğrenmeyi teşvik etmek

24.03.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda hijyen eğitimi semineri verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

 

Mrt

Çanakkale şehitlerimiz anısına 20.03.2023 tarihinde okul Konferans salolunda proğramımız gerçekleştilmiştir. Programımızı düzenleyen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

 

 

Mrt

İlimizde Judo alanında dereceye giren Öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ödüllerini takdim etti. 

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Ramazan ÖZGÜL hocamızın düzenlemiş olduğu Sinema etkinliği 6 sınıf öğrencileri ile birlikte gerçekleşti. Emeği geçen öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Mrt

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin bizlerde bıraktığı üzüntüyü ifade etmek amacı ile okulumuzda görsel sanatlar öğretmeni dilek yaşar sunar ve öğrencilerinin hazırladığı "deprem" konulu resim sergisinin açılışını yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Sporları Judo Küçükler  il birinciliği Çocuklarımız güzel müsabakalar çıkardılar  Sporcularımızı ve Ailelerini de  tebrik ederiz.

Dereceye Giren Sporcularımız:

6-C sınıfından  

Semanur ACAR 36kg da İl Birincisi

5-C sınıfından

Fatmanur YEŞİLBAŞ +57kg da İl Birincisi

6-C sınıfından 

Esranur ACAR 36kg da İl İkincisi

5-C sınıfından 

Nisanur AKSU  +57 kg da İl İkincisi

Mrt

Sivil Savunma Ekiplerimiz Afete Hazırlık çalışmaları devam etmektedir. Sivil Savunmada görev alan öğretmenlerimizi tebrik ediyor. Çalışmalarının devam etmesini istiyoruz.

Afet ve Acil Durum Çantası'nda Neler Olmalı? 

·       -  Su ve dayanıklı yiyecek maddesi

·       -  Hijyen malzemeleri

·       -  Koruyucu giysiler ve yağmurluk

·        - Battaniye veya uyku tulumu

·       -  Kişisel ilkyardım çantası ve devamlı kullandığınız ilaçların yedekleri

·        -Çadır

·       -  Çakı,

·      -  Düdük,

·      -  Kağıt ve kalem

·      -   Pilli radyo,

·      - El feneri ve yedek piller

 

-_

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet BÜYÜK ve Şube Müdürlerimizi okulumuzu ziyaret etti. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemin hayırlı olmasını diliyerek LGS ve Proje yarışmaları hakkında bilgilendirme paylaşımında bulundu. İlçe Milli eğitim müdürümüze ve şube müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Doğu ve Güney Doğu İllerimizde Meydana gelen Üzücü Depremlerden sonra Pazar Kaymakamlığımız Yardım Kampanyası Düzenlemiştir. Yardım etmek isteyen Vatandaşlarımız Altdaki duyuru dikkate alabilirler.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle 7 gün Milli yas ilan edilmiştir. Tüm Ülkemize geçmiş olsun diliyoruz 

Ock

Başkent Üniveritesi Özel Ayşeabla Okullarından olan "Özel Ayşeabla Ortaokulu" okulumuza 3 koli kitap desteğinde bulunmuştur. Öğrencilerimizin karne heycanı ile birlikte yaşadıkları sevinç objektiflere yansıdı. Tüm Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal ailesi olarak Başta Prof. Dr. Mehmet Haberal'a, Özel Ayşeabla ortaokulları genel müdürü Hilal ERDİNÇ'e teşekkür ederiz.

Ock

9 yaş ve üzeri çocuklarımız için hazırlanan RTÜK Medya ve Çocuk Dergisi Ocak 2023 sayısı ile yayında.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılımızın 1. Dönemi tamamlanmıştır. Bu süreçte emek veren öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Dilek Yaşar Sunar hocamızın "Geri Dönüşümle Sanat" adlı proje kermesi yaparak elde edilen geliri Rize Kızılay Şubesi Temsilcisi Serkan ŞENKAYA' ya Okul Müdürü Reşat ÖNDER tarafından teslim edildi.

Serkan ŞENKAYA kızıly olarak teşekkür belgesini emeğe geçen öğrenci ve öğretmenlere taktim etti.

Kızılay Şubesi Temsilcisi Serkan ŞENKAYA kızılay hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Okul Müdürümüz Reşat ÖNDER öğretmen öğrenci adına teşekkür etti. 

Emeği geçen herkesi kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

8. Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte İlimizde bulunan liselere gezi düzenlemiştir. 

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Emine YALMAN ve Fevzi AYÇİÇEK hocamızın başlatmış olduğu yardım kampanyasında elde edilen gelirler ihtiyaç sahiplerine gıda malzemeleri olarak teslim edilmiştir. Baştan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor. Başarların devamını diliyoruz.

Ock

18.01.2022 tarihinde kurum kültürü faaliyeti geliştirme ve uzman öğretmenlik kadrolarını hak eden öğretmenlerimizi tebrik etmek amacıyla öğlen yemeği düzenlenmiştir. Uzman öğretmenlerimizi tebrik ediyor  Başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Tübitak 2204 B ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışması kapsamında hazırlanan "geri dönüşüm ile sanat" projemizin ürün tanıtımını gerçekleştirdik.

Ock

İlimizde gerçekleşen Okul Çalışanlarına yönelik öfke ve stres yönetimi semineri 05.01.2023 tarihinde online olarak okul konferans salonumuzda gerçekleşmiştir. 

Ock

Ara

Ara

Program, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Yunus Navgasın'ın konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimizin hazırladığı Oratoryo ile devam eden programımız, Resim Öğretmenimiz Dilek Yaşar SUNAR öğretmenimiz ve öğrencilerinin hazırladığı resim sergisiyle tamamlandı.

Programımızı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

27/12/2022 tarihinde düzenlemiş olduğumuz ilçe geneli deneme sınavında tüm öğrencilerimize zihin açıklığı diliyoruz.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Fevzi AYÇİÇEK hocamızın düzenlemiş olduğu kitap okuma etkinliği 23.12.2022 tarihinde 08.30-09.10 saatlerinde ney müziği eşliğinde yapılmıştır. Türkçe Öğretmenimiz Fevzi AYÇİÇEK hocamızı ve etkinliğe  destek veren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. 

Ara

8. Sınıflardan 11 öğrenciyle yaptığımız "ders çalışma alışkanlığı ve  motivasyon arttırma "adlı grup çalışmamızın ilk oturumunu. Bu çalışma 7 oturumlu olacak. 2 haftada bir cuma günü 3. ders seminer salonununda bir araya geleceğiz . Her oturum bir konu üzerinden oturumlar yapılacak . Ör:dikkat geliştirme ,hayallerim ve hedeflerim ,kaygı , sınavlarda başarılı olma stratejileri vb.  Bu haftaki ilk oturumda grubun amacı ,grup kuralları hakkında bilgi verme , tanışma oyunları ,motivasyon hakkında bilgi verme ve bizi motive eden güçler üzerinde düşünme üzerinde çalışmalar yapıldı . 7 oturumu da başarıyla tamamlayan öğrencilerimize katılım belgesi verilecek.

Ara

14.12.2022 tarihinde Rehber öğretmen Emine YALMAN hocamız 8. Sınıf velilerimize " LGS Ebeveyni Olmak " konulu seminer verildi. Seminer öncesi Okul müdürümüz velilerimize LGS hakkında önemli bazı bilgiler verdi. Seminerde liselere geçiş sınavının ve yerleştirmelerin nasıl yapıldığı ,Bölgemizde bulunan sınavlı ve sınavsız öğrenci alan liselerin hangileri olduğu , LGS ye hazırlık sürecinde öğrenciye yaklaşımın nasıl olması gerektiği,başarıyı etkileyen faktörlerin neler olduğu ,öğrencinin motivasyonunu arttırma yolları , aile içi iletişim vb. konularda bilgiler verildi.  Seminer sonrası velilerin  soruları yanıtlandı .

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Ramazan ÖZGÜL ve Matematik öğretmenimiz Nihal BIÇAK hocamızın düzenlemiş olduğu başarılı öğrencilere sinema etkinliği okul konferans salonunda düzenlenmiştir. Öğrenci ve öğretmenlerimiz tebrik ediyoruz.

Ara

09/12/2022 tarihinde düzenlemiş olduğumuz okul kermesimize katılım sağlayan başta okul aile birliği olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ediyor ellerine sağlık diyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününde bizi yalnız bırakmayan başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kas

Haberal Ailesi olarak 12 Kasım Saat 18.57'de Çök Kapan Hayata Tutun Tatbikatına katılıyoruz.

Kas

 İl Milli Eğtiim Müdürlüğü AR-GE Ekibi tarafından İlçemiz ilk-orta ve lise kademesindeki proje yetkinliğine sahip olan yönetici ve öğretmenlerine proje yazma semineri verildi. Proje seminerine okulumuz ev sahipliği yapmıştır. Seminerin açılışını konuşmasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet GÜRBÜZ gerçekleştirdi. İlgili ekibe İlçe Mili Eğitim Müdürümüz Nimet BÜYÜK ve Şube Mürlerimiz Muhammet KAN ile Zafer HAŞİMOĞLU eşlik ettiler.

Kas

Okulumuzda gerçekleşen 10 Kasım Anma programı İlçemizden başlatılan siren sesiyle başlayarak İstiklal Marşımızla devam etmiştir. Anma programı için hazırlanan açılış konuşması şiir ve oratoryo ile devam etmiştir. Programda emeği geçen Müzik öğretmenimiz Ercan DURMUŞ, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Akın ARTUN, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yunus NAVGASIN'a ve program katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuz Öğrencilerinden Mustafa UYGAR Güreş dalında göstermiş olduğu başarılardan dolayı okulumuz tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Kas

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine "LGS 2023" konulu seminer verildi. Seminer öncesi Okul müdürümüz öğrencilerimize motivasyon konuşması yaptı .  Seminerde liselere geçiş sınavının ve yerleştirmelerin nasıl yapıldığı ,Bölgemizde bulunan sınavlı ve sınavsız öğrenci alan liselerin hangileri olduğu,Yetenek sınavıyla öğrenci alan okullara giriş koşulları , LGS ye nasıl hazırlanılması gerektiği vb konularda bilgiler verildi.  Seminer sonrası öğrencilerin soruları yanıtlandı .

Kas

Rize Mem Youtube Sayfasında Canlı Yayınlanan AFAD eğitimine katılım sağladık

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Müzik Öğretmenimiz Ercan DURMUŞ hocamızın koordinasyonunda okul bahçesinde gerçekleşti. Okul bahçesinde gerçekleşen kutlama programımıza tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katılım sağladı. Kutlama programı 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Okulumuzda ve ilçemizde ödül alan öğrencilerimizin ödülleri taktim edildi. Günün anlam ve konuşmasından sonra 29 Ekim Şiiri ve korosuyla kutlama programımız devam ederek tamamlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrenilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Ekm

"Cumhuriyet" konulu ilkokul öğrencileri arasında yapılan şiir yarışmasında öğrencilerimiz arasında Deren AKŞAHİN 1. olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Ekm

Her yıl düzenlenen Afete Hazırlık Tatbikatımız bu yıl da gerçeğine uygun bir şekilde okulumuzda gerçekleşmiştir. Sivil Savunma Kulübü öğretmenlerimiz Akın ARTUN, Ömer BAŞ, Yunus NAVGASIN hocalarımızın koordinasyonlarında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. 13.10.2020 Perşeme günü 7. Ders saatinde Afete hazırlık bilgilendirme videsu izletildikten sonra Sarı ikaz verilerek öğrencilerimizin sıralarının altına ve yanına kapanarak çökmüştür. 2 dakika sonra sürekli siren sesiyle birlikte öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kendilerine daha önceden anlatılan sınıf tahliye boşaltma sırasına göre okulumuzun toplanma yerine hızlı bir şekilde gitmiştir. Bu süre 2.26 dakikada gerçekleşmiştir. Toplnama yerine toplanan öğrencilerimize Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Akın ARTUN bilgilendirme konuşması yaparak tatbikatımız son bulmuştur. Başta Sivil savunma kulübü öğretmenlerimiz olmak üzerek tüm öğretmenlerimize ve okul idarecilerine teşekkür ediyoruz.

 

Ekm

Türkiye Geneli Yapılan deneme sınavına öğrencilerimizin tamamına yakını katılmıştır. Öğretmenlerimiz ve okul idaremiz gerçek sınava yakın olması için hasasiyet göstermektedir.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimizin düzenlemiş olduğu Mevlid-i Nebi kutlama programımız 13.10.2022 tarihinde konferans salonunda gerçekleşmiştir. Başta Ceren hocamız ve Ercan hocamız olmak üzere katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Afet Farkındalık Eğitimi Videosu.

Ekm

Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal ortaokulu olarak 2021 yılında e-Twinning faaliyeti kapsamında yapılan projemiz Ulusal Kalite ödülüne layık görülmüştür. Aramızdan ayrılan Öğretmenimiz Ferda Yaprak OK hocamızı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ceren BENLİ hocamızın öğrencilerimizle hazırlamış olduğu pano düzenlemesi...

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma günü etkinliği kapsamında okulumuzda öğrencilerimizden aldığımız fotoğrafları teneffüslerimizde sergiledik

Eyl

Yeni gelen öğrencilerimize Hoş geldiniz Hediyesi olarak Düzey belirleme sınavı yaptık :)

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlirimizi kutluyoruz

Eyl

2022/2023 Eğitim Öğretim yılımız Okul Müdürümüz Reşat ÖNDER'in konuşmasıyla başlatılmıştır.

Yeni Eğitim Öğretim yılımız tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza hayırlı olması dileğiyle...

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler Kurulu Toplantımız. Okul Müdürümüz Reşat ÖNDER tarafından başlatılarak sırasıyla yazman seçimi, 2021/2022 Eğitim Öğretim yılının değerlendirmesi  öğretmen kurul seçimleriyle devam edilerek toplantımız son bulmuştur. Yeni Eğitim Öğretim Yılımızın hayırlı olması dileğiyle...

Tem

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılını çok yoğun bir şekilde tamamlayarak LGS sonuçlarımızı bekledik. Sonuçların açıklanmasıyla heyacanımız gurura döndü.

Bu yıl ki Eğitim-Öğretim Yılını ;

18 Fen Lisesi

3 Sosyal Bilimler Lisesi

6 Sınavlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile tamamlamış bulunuyoruz.

Başta Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 

Tem

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZ.

Haz

Fen Bilimleri öğretmenimiz Ramazan ÖZGÜL hocamızın Liderliğinde Okulumuzda Satranç Turnuvası gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak yapılan Trafik Güvenliği Farkındalık Eğitimimiz

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Yasemin AKSAKAL hocamızın öncülüğünde gerçekleşen Hobi Odası çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarda başta Yasemin hocamızı ve öğrencilermizi tebrik ediyor. Başarılarını devamını diliyoruz.

Haz

Düzenli olarak Tekrarladığımız deneme sınavı dereceye giren öğrencilerimizin ödül törenini gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Sinem KURT hocamızın liderliğinde gerçekleşen Erzurum Araştırma projeleri ödül törenimiz. Başta hocamız olmak üzere tüm paydalşarı kutluyoruz.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin AKSAKAL ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Sinem KURT hocamızın düzenlemiş olduğu zeka koridorları nöbetçi öğrenci ödül töreni gerçekleşmiştir. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz

Haz

Okulumuz Bilişim Teknolojiler öğretmenimiz yapmış olduğu e-twinnig projesi tamamlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Haz

Kız öğrencilerimizin voleybol turnuvası sonuçlanmıştır. Turnuvamızda Birinci olan takım 8/A sınıfıdır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz Türkçe öğretmeni Fevzi AYÇİÇEK hocamızın düzenlemiş olduğu münazara etkinliği ödüllerimiz öğrencilere taktim edildi.

Haz

Okulumuzun her köşesi Kitap okuma köşesi yapıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz Mehmet Akif Pirim Kapalı spor salonuna götürülüp Türkiye çapında eş zamnlı yapılan sportif tarama testlerine katılmışlardır.

Haz

Pazar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hocaları 8 . Sınıf öğrencilerimize Sağlık Meslek lisesi tanıtımı yapmıştır.

Haz

Okul Bahçemizde Kitap Fuarı düzenledik Emeği Geçenlere teşekkürler

Haz

Haberal Ortaokulu olarak 2021/2022 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen Robotek Kodlama Fuarına Katılım Sağladık Emeği Geçenleri Tebrik ediyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı davranışsal bağımlılıklar ile mücadele kapsamında düzenlenen Geleceğimiz Temiz Hava, Temiz Su resim yarışması ortaokul kategorisinde okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Hazal Kurt Rize il birincisi olmuştur. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilmesi planlanan ödül okul müdürlüğümüz tarafından verilmiştir. 

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz Öğretmenlerinden Ebru KULAKSIZ, Sinem KURT, Didem ENİSOĞLU öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan bir ekip okul çevre düzenlemesine katkıda bulundular.Bayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ellerine sağlık

May

22-25 Mayıs tarihleri arasında Erzincan ilinde düzenlenen analig çeyrek final müsabakaları sona ermiştir.Kızlarımız çeyrek finalden çıkararak Elazığ da düzenlenecek olan yarı final maçlarına katılmaya hak kanmislardir. Sporculamizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. ????????????????????

May

TÜRKİYE AZERBAYCAN

 

KARDEŞLİK TURNUVASI 

 

‍♂️  ULUSLARARASI  U13-U15-U17 SERBEST-GREKOROMEN  GÜREŞ MÜSABAKALARI 

 

İKİ DEVLET TEK MİLLET  

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİMİZ: 6/a sınıfından 

 

44 kg: Mustafa Uygar BİBER 

             Serbest: ALTIN MADALYA

             Grekoromen: BRONZ MADALYA

May

May

Okulumuz LGS grubu öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Pazar günleride gönüllü olarak gelerek LGS çalışmaları ve Deneme Sınavı yapmaktadır.Bu süreçte fedakarlık yapan öğretmenlerimizi ve öğrecilerimizi tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okul Müdür Yardımcısı Barış KİRMAN hocamızın başlatmış olduğu yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Okul Girişinin yenileme çalışmaları Barış Kirman, Yunus NAVGASIN ve Aşkın CELEP hocalarımızın destekleriyle yapılmış olan girişimiz yenilenmiştir. Müdür Yardımcımız Barış KİRMAN hocamıza ve desteklerini esirgemeyen tüm hocalarımızı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Burak ÇEVİK hocamızın gerçekleştirmiş olduğu Geri Dönüşüm Proje Çalışmamızı tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz Fen bilimleri Öğretmeni Sinem KURT ve İngilizce Öğretmenimiz Ebru KULAKSIZ hocamızın öncülüğünde öğrencilerimizle birlikte okulumuzun çevresini düzenleme çalışması yapılmıştır. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Her Cuma gerçekleştirmiş olduğumuz ÇEşitli Branşlarda ödül alan öğrencilerimize Sertifikalarını teslim ettik. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

May

Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Emine KALEDER hocamızın öğrencileriyle birlikte yapmış oldukları Yıl Sonu sergimiz

May

May

5. Sınıf Şube Rehber Öğretmenlerimiz Yasemin AKSAKAL(5/A) ile Nihal BIÇAK (5/B) hocamızın öncülüğünde öğrencilerimizle Sinema Etkinliği düzenlenmiştir. Başta Şube Öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizin çeşitli branşlardan almış oldukları ödülleri Cuma günü(06.05.2022) taktim edildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

May

ÇAĞATAY TİKBAŞ

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi de okuyan mezun öğrenicimiz LGS süreci ve sınava hazırlanma aşamasında deneyimlerine paylaştı. Mezun öğrencimize teşekkür ediyoruz.

May

Geleceğe Dokunan eller pro e-twinnig proje kapsamında Baran DOĞAN ile söyleyişi yaptık.

May

Geleceğe dokunan eller İrem gülce Yazgan e-twinnig projemizi gerçekleştirdik

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Nihal Bıçak'ın yer aldığı 4 farklı ilden 5 öğretmenin ortaklığında ulusal eTwinning projesi Keyfimiz Dört Köşe çalışmalarını tamamladı.

 

Projemiz sürecinde 'Dörtgenler' konusunu farklı yöntem ve tekniklerle işleyerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

 

Karma takımlar kurarak 5 okulun öğrencileri ile işbirliği içerisinde ortak ürünler ortaya çıkardık.

 

Sanal pano ile çalışmamızı yaygınlaştırdık.

 

Yeni Web 2.0 araçları öğrendik ve öğrettik.

 

Evde kullanılmayan kağıt,poşet vb. eşyalarla yaptığımız uçurtma etkinliğiyle geri dönüşüm bilinci oluşturduk.

 

Güvenli internet kullanımı hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerimizle proje boyunca bunu uyguladık.

 

Projemiz için Oluşturduğumuz Padlet Sayfasına Erişim için Tıklayınız..

Nis