T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: lise

May

Haberal Ortaokulu, geleceğe yönelik planlarını yapmaya hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine destek olmak amacıyla heyecan verici bir etkinlik olan "Liste Tanıtım Günü" düzenledi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen etkinlik, öğrencilerin gelecekleri için doğru kararlar vermelerine yardımcı olmayı hedefledi.

Bugün gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin seçecekleri dersler, müfredat ve gelecekteki kariyer fırsatları hakkında kapsamlı bir bilgilendirme sunuldu. Haberal Ortaokulu'nun öğretmenleri ve konuyla ilgili uzmanlar, öğrencilere derslerin içeriği, faydaları ve kariyer alanlarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Ock

8. Sınıf Öğrencileri Eğlenceli Bir Geziyle Stres Attı

8 sınıf öğrencilerimiz, unutulmaz bir lise gezisi deneyimi yaşadı. Öğretmenler ve öğrenciler, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal etkileşimi artırmak amacıyla düzenlenen bu geziyle stres atmış oldu.

 

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında LGS sınavına girecek öğrencilerimiz için İlimizde bulunan Fen ve Anadolu liselerine gezi düzenlenmiştir. Başta 8. Sınıf Öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şbt

HİZMET STANDARTLARMIZ TABLOSU

Ara

Milli EğitimBakanlığımızın Öğretmenler İçin Hazırlamış Olduğu El kitabı

Şbt

LGS'DE YÜKSELEN BAŞARI ÖYKÜSÜ

1- İŞ BİRLİĞİ

2- SEVGİ SAYGI

3- KURUMSALLIK

4- FEDAKARLIK