T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: pazar

May

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Haberal Ortaokulu'nu ziyaret etti. Ziyaretinde, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere başarılar dileyen Büyük, eğitimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Haberal Ortaokulu olarak, bu anlamlı ziyaretten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük'e teşekkür ediyoruz.

Ziyaret sırasında, öğrencilerle bir araya gelen Nimet Büyük, LGS sınavına girecek olan öğrencilere motivasyon ve başarı dileklerini iletti. Öğrencilerin heyecanını paylaşan ve onlara destek veren Büyük, eğitimin önemine vurgu yaparak öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Haberal Ortaokulu yönetimi ve öğretmenleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük'e teşekkürlerini iletti. Okulun eğitim kalitesini ve öğrenci başarısını daha da artırmak adına yapılan bu tür ziyaretlerin önemine işaret ettiler.

Ziyaretin sonunda konuşan Nimet Büyük, Haberal Ortaokulu'nun başarısından gurur duyduğunu ifade ederek, okulun öğretmen ve öğrencilerine başarılar diledi. Eğitim konusunda yapılan çalışmaların takdirle karşılandığını belirten Büyük, ilçede eğitimin daha da ileriye taşınması için iş birliği ve destek çağrısında bulundu.

Haberal Ortaokulu olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük'e bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Okulumuz, eğitimdeki başarılarını sürdürmek ve gelecekte daha da ileriye taşımak için çalışmalarına devam edecektir."

Şbt

İlçe milli eğitim müdürümüz Nimet BÜYÜK okulumuzu ziyaret ederek Proejler Lgs ve eğitim öğretimle ilgili konularda öğretmen arkadaşlarımızla sohbet etti.

Ock

Bakanlığımızın sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında Pazar Gençlik merkezine gezi düzenledik Emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinin,  yıl boyu yaptıkları çalışmaları "Karma Resim Sergisi" adı altında Pazar Gençlik Merkezinde sergilendi.Serginin açışışını Kaymakamımız Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Engin Emen tarafından gerçekleştirildi. Sergi açılışını Okul Müdürü Reşat ÇNDER refakat etti. Ortaklaşa olarak Haberal Ortaokulu ve Pazar Gençlik Merkezi arasında gerçekleştirilen resim sergisine 6. ve 7. sınıf öğrencileri resim sergisine gittiler. Sergiye katılan çocukların çalışmalarında çeşitli teknikleri kullanmalarına izin verilmiştir. Bütün çalışmalar arasında akrilik, resim suya dayalı yağlı boya, vb. kullanılmıştır. Her sanat eseri, sadece çocuğun bağımsız bir tarzını yansıtmakla kalmıyor , aynı zamanda çocukların sosyal açıdan yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını da mümkün kılıyor. Başta Görsel Sanatlar hocamız Dilek Yaşar SUNAR hocamız olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimizi teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

YÜKSEK KATILIM BÜYÜK BAŞARI

 

İLÇE GENELİNDEKİ 10 ORTAOKUL ÜZERİNDE YAPILAN “KURUMSAL DENEME 6" SONUÇLARI AÇIKLANDI. İŞTE GENEL KARNEMİZ.

 

8. SINIFLAR:

İLÇEDE İLK50 ÖĞRENCİDE 21 ÖĞRENCİ

 İLÇEDE İLK 10 ÖĞRENCİDE 6 ÖĞRENCİ

İLÇE 2. VE 3. Sİ BİZDE

GENEL ORTALAMANIN ALTINDA DERS YOK

7. SINIFLAR:

İLÇEDE İLK 50 ÖĞRENCİDE 15 ÖĞRENCİ

İLÇEDE İLK 10 ÖĞRENCİDE 2 ÖĞRENCİ

İLÇE 1. VE 2. Sİ BİZDE

GENEL ORTALAMANIN ALTINDA DERS YOK

6. SINIFLAR:

İLÇEDE İLK 50 ÖĞRENCİDE 13 ÖĞRENCİ

İLÇEDE İLK 10 ÖĞRENCİDE 2 ÖĞRENCİ

İLÇE 1. Sİ BİZDE

GENEL ORTALAMANIN ALTINDA DERS YOK

5. SINIFLAR:

İLÇEDE İLK 50 ÖĞRENCİDE 14 ÖĞRENCİ

İLÇEDE İLK 10 ÖĞRENCİDE 1 ÖĞRENCİ

GENEL ORTALAMANIN ALTINDA 1 DERS (İNGİLİZCE)

May

ilçe Milii Eğitim Müdürlüğümüzün Düzenlemiş olduğu 2022-2023 Öğretim Yılı Sosyal Etkinlikler Programı kapsamında  Fuat Ergenç İlk-Ortaokulu koordinatörlüğünde ortaokullar arasında bilgi-kültür yarışması yapıldı.  Yarışmaya okulumuzu temsilen 8/A sınıfı öğrencilerimiz katıldı. Yarışmanın son anına kadar önde götüren öğrencilerimiz yarışmada Toki Ortaokulundan sonra 2.ci oldular.  Emeği Geçen öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Yarışma Sıralaması

1. Toki Ortaokulu

2.Haberal Ortaokulu

3.Çözüm Koleji

May

LGS'na sayılı günler kala öğrencilerimiz İlçe Geneli Deneme Sınavına %90 üzerinde katılım gösterdiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu yoğun tempolarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

Sınavla Öğrenci alacak ortaöğretim kurullarına ilişkin Merkezi Sınava Yönelik Örnek sorular yayınlandı.

Haz

Pazar Müftüsü Sayın Şükür KÜÇÜK okulumuza veda ziyaretinde bulundu.

Mrt

Şbt

HİZMET STANDARTLARMIZ TABLOSU

Ara

Milli EğitimBakanlığımızın Öğretmenler İçin Hazırlamış Olduğu El kitabı

Şbt

LGS'DE YÜKSELEN BAŞARI ÖYKÜSÜ

1- İŞ BİRLİĞİ

2- SEVGİ SAYGI

3- KURUMSALLIK

4- FEDAKARLIK