T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: spor

Şbt

Okulumuz öğrencileri çeşitli sportif alanlarda derece alarak ödül almayı hak etmiştir. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Öğrenciler Beden Eğitimi Dersinde Enerjisini Atarak Eğlendi

okulumuz öğrencileri, beden eğitimi dersinde düzenlenen etkinlikle hareketli ve enerjik bir deneyim yaşadı. Öğrenciler, fiziksel aktivite ve eğlenceyi bir araya getiren etkinlikle bedenlerini hareket ettirip enerjilerini atma fırsatı buldular.

Etkinlik kapsamında öğrencilere çeşitli spor ve oyunlar sunuldu. Öğrenciler, futbol, basketbol, voleybol gibi takım sporlarına katılabildi ve yeteneklerini sergiledi. Ayrıca, koşu yarışları, ip atlama ve çeşitli egzersizler gibi bireysel aktiviteler de yer aldı.

May

06-09 Mayıs 2023 

Kars İlinde 

Yıldızlar katagorisi 

Okul Sporları Serbest Güreş Müsabakaları 7/A sınıfından 

52 Kg: Mustafa Uygar BİBER 3. olarak 

12 Haziran 2023 Tarihinde Sivas ilinde Yapılacak Olan Türkiye Şampiyonasına Gitmeye Hak Kazanmıştır öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

Sivas’ta düzenlenen Judo elemelerinde3. Olarak Türkiye finallerine gitmeyi hak kazanan öğrencilerimiz Fatmanur YEŞİLBAŞ Esranur ACAR, Semanur ACAR madalyalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda, Beden Eğitimi dersi kapsamında sınıflar arası spor müsabakaları düzenlenmekte. Bu müsabakalar süresince ödül alan sınıflarımız ve öğrencilerimiz başarı belgelerini okul müdürümüz Reşat ÖNDER’in elinden aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZ HER ALANDA OLDUĞU GİBİ SPORDADA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDİYORLAR . İŞTE GURUR TABLOMUZ.

Mrt

Okul Sporları Judo Küçükler  il birinciliği Çocuklarımız güzel müsabakalar çıkardılar  Sporcularımızı ve Ailelerini de  tebrik ederiz.

Dereceye Giren Sporcularımız:

6-C sınıfından  

Semanur ACAR 36kg da İl Birincisi

5-C sınıfından

Fatmanur YEŞİLBAŞ +57kg da İl Birincisi

6-C sınıfından 

Esranur ACAR 36kg da İl İkincisi

5-C sınıfından 

Nisanur AKSU  +57 kg da İl İkincisi

Nis

Giresun'da 9-10 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Küçükler JUDO Grup Müsabakalarına katılan sporcularımızdan;

5/a sınıfından 

57 kg Cansu ÜST           3.lük

5/C sınıfından 

36 kg Semanur ACAR    3.lük

 

21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Çorum'da düzenlenecek olan Okul Sporları Küçükler Final müsabakalarına gitmeye hak kazandılar.öğrencilerimizi kutlarım