T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: youtube

Şbt

Doğu ve Güney Doğu İllerimizde Meydana gelen Üzücü Depremlerden sonra Pazar Kaymakamlığımız Yardım Kampanyası Düzenlemiştir. Yardım etmek isteyen Vatandaşlarımız Altdaki duyuru dikkate alabilirler.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle 7 gün Milli yas ilan edilmiştir. Tüm Ülkemize geçmiş olsun diliyoruz 

Ock

Başkent Üniveritesi Özel Ayşeabla Okullarından olan "Özel Ayşeabla Ortaokulu" okulumuza 3 koli kitap desteğinde bulunmuştur. Öğrencilerimizin karne heycanı ile birlikte yaşadıkları sevinç objektiflere yansıdı. Tüm Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal ailesi olarak Başta Prof. Dr. Mehmet Haberal'a, Özel Ayşeabla ortaokulları genel müdürü Hilal ERDİNÇ'e teşekkür ederiz.

Ock

9 yaş ve üzeri çocuklarımız için hazırlanan RTÜK Medya ve Çocuk Dergisi Ocak 2023 sayısı ile yayında.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılımızın 1. Dönemi tamamlanmıştır. Bu süreçte emek veren öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Tem

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılını çok yoğun bir şekilde tamamlayarak LGS sonuçlarımızı bekledik. Sonuçların açıklanmasıyla heyacanımız gurura döndü.

Bu yıl ki Eğitim-Öğretim Yılını ;

18 Fen Lisesi

3 Sosyal Bilimler Lisesi

6 Sınavlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile tamamlamış bulunuyoruz.

Başta Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 

Tem

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZ.

May

Geleceğe Dokunan eller pro e-twinnig proje kapsamında Baran DOĞAN ile söyleyişi yaptık.

May

Geleceğe dokunan eller İrem gülce Yazgan e-twinnig projemizi gerçekleştirdik

Nis

Öğrencilerimizin çeşitli branşlarda almış oldukları ödülleri Okul Müdürümüz Reşat ÖNDER ve Sınıf öğretmenlerimiz teslim etti. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.