HABERAL ORTAOKULU 18. TÜBİTAK ERZURUM BÖLGE SERGİSİNDE

Haberal Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Sergisi'nde Başarılı Performans Gösterdi

Haberal Ortaokulu öğrencileri, TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Sergisi'ne katılım sağladı. Yarışmada öğrencilerimiz, araştırma projeleriyle dikkat çekti ve başarılı bir performans sergiledi.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Sergisi, bölgedeki öğrencilerin bilimsel ve sanatsal çalışmalarını sergileme ve değerlendirme fırsatı sunuyor. Bu yıl Haberal Ortaokulu öğrencileri de yarışmaya katılarak, kendi araştırma projelerini sergiledi.

Proje öğrencilerimiz Berna TUHAN, Minelsu AKSOY ve proje danışmanımız Dilek Yaşar SUNAR hocamıza teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

22-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 10:23 - Görüntülenme: 77