T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

İLÇE BİLGİ YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI

İlçemizde düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasında Haberal Ortaokulu büyük bir başarı elde etti. Yarışmanın heyecan dolu finalinde Haberal Ortaokulu öğrencileri, gösterdikleri üstün performanslarıyla ilçe ikincisi oldu. Bu önemli başarılarından dolayı Hakan Kaan Kaşıkçı, Zeynep Özdemir ve Öznur Biçer isimli öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Haberal Ortaokulu öğrencileri, zorlu soruları başarıyla yanıtladıkları ve gösterdikleri bilgi birikimiyle dikkat çekti. Yarışma boyunca sergiledikleri özveri ve çalışma disiplini, onları ilçe ikincisi yaparak okullarını gururlandırdı.

Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin bu büyük başarısında emeği geçen herkesi kutlarken, öğrencilerin ailelerini de gururlandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Haberal Ortaokulu'nun başarısı, öğrencilere verilen eğitimin kalitesini ve öğretmenlerin özverili çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu.

Hakan Kaan Kaşıkçı, Zeynep Özdemir, ve Öznur Biçer isimli başarılı öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz. Haberal Ortaokulu'nun bu başarısı, okulun eğitim kalitesini ve öğrenci yetiştirme misyonunu bir kez daha kanıtlamış oldu."

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 08:45 - Görüntülenme: 57
  Beğen | 8  kişi beğendi