Reşat ÖNDER - Okul Müdürü

Rize’de dünyaya geldi. Orta öğrenimini Rize´de  tamamladı. Askerliğini  yaptıktan sonra,  bir ara özel şirketlerde çalıştı.

Üniversite öğrenimine  İzmir  Dokuz  Eylül Üniversitesinde  başladı. Üniversitenin Felsefe Ve Din Bilimleri Bölümünün  değerli hocalarından Prof. Dr. Erdoğan FIRAT’ın danışmanlığında  Psikoloji dalında Tezini vererek Fakülteyi başarı ile tamamladı.

Bir ara ders ücreti karşılığında İngilizce derslerine girdi. İlk resmi memuriyete öğretmen olarak İzmir ´de bir ilköğretim okulunda başladı.  Öğretmen olarak bir süre görev yaptıktan sonra aynı okula  Müdür  Yardımcısı  bilahere müdürlük görevini yaptı. Değişik lise ve ortaokullarda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Halen Haberal Vakfı Yaşar Medine Haberal  Ortaokulunda  müdürlük görevini sürdürmektedir.