T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / PAZAR - Haberal Vakfı Yaşar ve MedineHaberal Ortaokulu

Haberler

Ara

İstikla şairi Mehmet Akif ERSOY'u vefatının 87 yılında okulumuzda düzenlenen ilçe programıyla anıldı. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

21 Aralık 2023 tarihide yapılan Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 4006 bilim fuarında görev alan öğrencilerimiz gezi düzenlemiştir. Koordinatör öğretmenimiz Ramazan ÖZGÜL hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

RİZE SAHİL GÜVENLİK KARAKOL KOMUTANLIĞINDAN SG TEGMEN ALİCAN ÖZBEY VE EKIBI TARAFINDAN SAHIL GÜVENLİK TANITIMI VE KARADENIZDEKI RİP AKINTISI VE DENIZLERIN TEMIZ TUTULMASI HAKKINDA BILGI VERİLDİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

6B Sınıf öğretmenimiz ve öğrencilerimiz sinema etkinliği düzenledi. Öğretmenimize bu güzel etkinliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda yapılan futbol ve voleybol spor müsabakalarının ödül törenleri yapıldı. Dereceye giren sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Proje kapsamındaki aralık ayı konusu 'Yunus Emre"dir. Bu konu doğrultusunda hazırladıkları pano için emeği geçen Türkçe öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Ara

LGS deneme sınavı ve çeşitli spor branşlarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Sıfır Atık projesinde gönüllü olan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimize çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

YeşilAy kulübü öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu pano çalışması Okulumuz panolarında yerini aldı emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında LGS sınavına girecek öğrencilerimiz için İlimizde bulunan Fen ve Anadolu liselerine gezi düzenlenmiştir. Başta 8. Sınıf Öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantımızı 25.11.2023 tarihinde okulumuz konferans salolunda gerçekleşmiştir. Toplantı okul müdürümüz Reşat ÖNDER başkanlığında başlatılmış ve okulumuzla ilgili konular konuşulmuştur. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Kas

Okul Aile Birliğimiz Okulumuz Öğretmenlerine Öğretmenler Günü Hediyesi

 

Kas

Okulumuz öğrencileri öğretmenler gününü kutlamak için Türkçe Öğretmenimiz Burak ÇEVİK hocamızla birlikte hazırlamış olduğu öğretmenlerime notum var. Tablosu tüm öğretmenlerimizin beğenisini toplamıştır. Hocamıza ve öğretmenimize bu güzel hediyesinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Anma Programımız 10.11.2023 tarihi Saat 08.55'de Okulumuz Konferans salonunda gerçekleştirdik. Başta Öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlirimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.